Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ultima achiziție a PSD se numește Vasile Dâncu. Nici nu a trecut bine de poarta din Kiseleff 10 și a și ajuns președintele Consiliului Național al PSD. Pe funcția asta ajungi prin vot secret. În cazul lui Dâncu s-a făcut o derogare. Secretul a fost făcut public și după aia să dea dracul să nu se voteze! Simplu, ca orice manevră de partid gândită de Marcel Ciolacu.

Vasile Dâncu a fost adus la social-democrați. Va face schițe în continuare. Are talent și poate face minuni cu acuarelele. Poate ține prelegeri despre partid, despre victoria în alegeri, dacă i se cere, despre de ce este mai bun Ciolacu decât Șerban Nicolae, și Olguța Vasilescu decât Teodorovici. Niciodată însă nu va predica despre cine este mai bun decât Marcel Ciolacu. NAȚIONAL suține că un singur lucru nu va putea face marele sociolog care a ratat titlul de academician. Nu va aduce voturi. N-are cum.

Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui, va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al partidului la congresul care ar urma să aibă loc la finalul acestei luni. Decizia are ca motivație contracararea lui Vasile Dîncu, numit recent în funcția de prepedinte interimar al acestui organism intern, susține DIGI24.
 
Conform lui Buzatu, PSD trebuie să stimuleze “cadrul democratic, să deschidem, pentru cei care doresc, această uşă a candidaturilor, astfel membrii PSD, participanţii la congres, să îi poată alege pe cei pe care îi doresc”. În opinia președintelui organizației Vaslui, citată de AGERPRES, “ultima perioadă de timp a fost marcată de confuzie şi cred că şi din punctul acesta de vedere candidaţilor, atât pentru funcţia de preşedinte, de vicepreşedinţi, de preşedinte al Consiliului Naţional, trebuie să li se permită să prezinte, în cadrul congresului, proiectele, programul, viziunea lor, despre evoluţia în următorii ani ai PSD”.

Dumitru Buzatu vrea că „nu sunt idei prea fericite cele care bântuie astăzi în Comitetul Executiv al PSD, pe repede înainte, să cooptăm fel de fel de persoane al căror trecut a fost marcat de anumite evenimente în care s-a evidenţiat o atitudine împotriva PSD”, a conchis social-democratul, citat de EVENIMENTUL ZILEI.

Mai puțin voalat, și fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, îl critică pe liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu, spunând că „tace șiret pentru că misiunea trebuie îndeplinită conform ordinelor”, anunță JURNALUL NAȚIONAL. „Ciolacu tace! Ne pleacă primari din partid? Ciolacu tace! Există nemulțumiri îngrozitoare în patrid? Ciolacu tace! Ne înjură și blesteamă propriul electorat că suntem vânduți ți mămăligi? Ciolacu tace!

Face PNL-ul numai nenorociri și abuzuri? Ciolacu tace! Sunt amenintați sau călcați în picioare membrii PSD? Ciolacu tace! Tace șiret pentru că misiunea trebuie îndeplinită conform ordinelor. Ce este îngrozitor? Faptul că toți cei din PSD tac și acceptă această situație. Și lași sau fricoși, așa cum nu credeam că sunt, mă roagă să iau poziție publică doar eu”, a scris pe Facebook Codrin Ștefănescu. Codrin Ștefănescu și-a exprimat susținerea pentru candidatura lui Eugen Teodorovici la șefia PSD.

Social democrații au anunțat depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Orban, invocând motivul că executivul nu a reușit să gestioneze într-un mod benefic pandemia de coronavirus din România, amintește CAPITAL.

Întrebat dacă se teme de depunerea acestei moțiuni de cenzură, premierul Ludovic Orban, citat de ANTENA3 a precizat că Guvernul său și-a făcut treaba în timpul pandemiei, iar gestul făcut de PSD este unul ”politicianist”. Totodată, premierul a mai subliniat faptul că PSD-ul este ”ultimul partid care are legitimitate să depună o moţiune de cenzură în momentul de faţă”.


Comentarii

De ce boante?! Agentul 007 al SRI ar trebui scos scos cu mitraliera din locanta PSD. Chiar și din împrejurimile PSD, de unde amușină tot timpul vreo conspirațiune împotriva celor cu damf naționalist. El, vrea-nu vrea lume, ecce modernist și progresist. Păcat că stă prost cu dicția. Asta din pricina mustăcioarei de jmecher. Zicea că ar fi din simpatie pentru Dracne. Dar nu. În compania lu Dracne s-a aflat doar în interes de scîrbici. Dacă ar fi după el, și-ar tăia mustața vertical și și-ar lăsa și chelie pe stânga, asemeni lui nenea Adolf. Cu așa mustață ar putea visa și la locanta Cotroceni, cu condiția să mai reziste un timp pe Terra mătușa Merkel...

5 august 2020 9:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.