Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PMP va avea un candidat propriu în cursa pentru alegerile locale din București, potrivit lui Traian Băsescu. Fostul președinte nu a mărturisit dacă el va fi candidatul partidului, însă este hotărât să dea „o lecție USR-ului”, care nu a primit PMP în alianță. Băsescu spune că, potrivit unei analize de partid, PMP ar lua 10% din voturile pe care le-ar primi Nicușor Dan.

„Noi am așteptat să intrăm în alianță cu PNL și USR. Am aflat ieri că nu se poate. Deci declanșăm procedurile interne de desemnare a candidaților”, a anunțat Traian Băsescu la Digi24.

Întrebat de ce PMP nu a fost inclus în alianța Dreptei care îl susține pe Nicușor Dan, Traian Băsescu a răspuns: „Nu știm. Greu de spus. Eu am un singur raționament, având în vedere că PMP este un partid care obține constant între 8% și 10% la București, de când s-a înființat, foarte probabil cineva își dorește ca Nicușor Dan să fie văduvit de aceste 10 procente în competiția cu Firea. Este o analiză a noastră, nu găsim explicație de ce nu vrei 10 procente.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.