Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Noi detalii ies la iveală despre felul în care a fost omorât Emi Pian, liderul temutului clan al Duduienilor, cauza morții acestuia fiind un stop cardio respirator.

Șeful Clanului Duduienilor a fost ucis de fiul unui alt interlop cunoscut în România, Napi, într-o bătaie în zona Giulești. În vârstă de 39 de ani, Emi Pian nu a rezistat în fața loviturilor foarte puternice și ar fi căzut la pământ, intrând în stop cardio respirator. Interlopul a ajuns la Spitalul Universitar în stop cardio respirator, dar și cu urme vizbile de violență. El a murit la scurtă vreme după internare, în mâinile medicilor, care nu au reușit să-l mai salveze.

Polițiștii implicați în anchetă au ridicat de la locul faptei și un cuțit de bucătărie, despre care se presupune că ar fi fost folosit de cel care l-a înjunghiar pe Emi Pian.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

noi Nu intereseaza pe nimeni, despre gunoaiele astea, morti sau vii !

4 august 2020 13:26

marcel holtei A căzut pianu' pisti dânsu'

4 august 2020 10:20

Anton Hapenciuc Foarte bine medicii ca nu au mai reusit sa-l salveze. Era bine daca si tziganul celalat murea tot de acelasi cutzit! Cu cat mai putini hotzi cu atat mai bine pentru tzara! Medicii respectivi ar trebui sa primeasca cate o medalie!

4 august 2020 10:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.