Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Clanul Duduianu, din care face parte Emi Pian, ucis în noaptea de luni spre marți, este considerat cel mai temut clan de interlopi care activează pe raza Capitalei și în județele limitrofe.

O bună parte dintre membrii Clanului Duduianu provin din celebra comună Sintești, județul Ilfov, „raiul” furturilor de fier vechi, la începutul anilor 90. Ulterior, Duduienii au devenit printre cei mai cunoscuți mafioți care acționau, în special, în Sectorul 2, în cartierul Pantelimon. Acum, sunt considerați printre cei mai vechi interlopi din Capitală.

Dacă, la început, se ocupau cu furturi de fier vechi sau de spargeri de locuințe, ulterior activitățile lor infracționale s-au extins la cămătărie, șantaj, proxenetismu și trafic de droguri. Cei mai în vârstă capi s-ar fi retras în comuna Sintești din județul Ilfov, de unde erau originari.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.