Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marți dimineață, Emi Pian, unul dintre cei mai mari interlopi din țară a fost ucis. Se pare că situația a declanșat un șir de evenimente halucinante. Totul a scăpat de sub control. O casă a fost incendiată. ISU București-Ilfov a anunțat izbucnirea unui incendiu în cartierul Chitila din Capitală, unde două case au ars, iar pentru că focul ameninţa să se propage şi la un bloc din imediata apropiere, locatarii acestuia au fost evacuaţi.

Sursa citată a mai precizat că la faţa locului, au fost trimise 14 autospeciale de stingere, 2 SMURD, una de descarcerare şi două autoscări.

″În această dimineaţă am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă P+1+M din Şoseaua Chitilei, Sector 1. Primele forţe ajunse la caz au comunicat ca incendiul a afectat în mare proporţie această clădire şi s-a extins la o altă locuinţă P+M, cu posibilitate foarte mare de a se propaga şi la un bloc de tip P+3, suprafaţa totală afectată de incendiu fiind de 400 mp”, informează ISU-București-Ilfov.

Integral pe CapitalComentarii

Florin Chivu Lasă-i dracului de tzigani sa arda de vii!

5 august 2020 10:44

Pute Oare cat vom mai plati pompierii cand merg lainterventii datorate unor rau voitori ,spitalizarea pentru interlopii care se bat sau pentru betivii accidentati ,pentru tratarea ranitilor facuti in urma unor soferi care conduc beti sau fara permis etc etc etc motive imputabile direct unor dezaxati ??????????????

4 august 2020 19:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.