Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ca urmare a Pactului Verde prezentat de Comisie la sfârșitul anului trecut, se iau acum primele măsuri pentru revizuirea a două directive esențiale.

Comisia Europeană a luat primele măsuri în procesul de revizuire a Directivei privind energia din surse regenerabile şi a Directivei privind eficienţa energetică, invitând cetăţenii şi părţile interesate să îşi prezinte observaţiile cu privire la două foi de parcurs, se arată într-un comunicat al Executivului comunitar, după cum informează Agerpres.

Revizuirea ambelor directive va fi esenţială pentru a identifica modul în care politicile din domeniul energiei din surse regenerabile şi al eficienţei energetice vor contribui la îndeplinirea obiectivelor ambiţioase în materie de climă şi de mediu ale Pactului verde. Revizuirile fac parte dintr-un proces mai vast, bazat pe adoptarea viitoare a planului privind obiectivele climatice.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.