Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele organizaţiei de femei a UDMR, deputatul Rozalia Biro, a declarat, ierii, că peste 950 de membre ale acestei formaţiuni vor intra în competiţia electorală în cadrul alegerilor locale din septembrie, 12 dintre acestea urmând să candideze pentru funcţia de primar.

Biro a precuzat că UDMR are foarte multe femei cu o vastă experiență în dezvltarea comunității, care sunt specialiști foarte buni atât în domeniul cultural, social, economic și educaționa, dar care au o bogată experiență și în dialogul cu membrii comunității.


Comentarii

Totul e bine, când se termină cu bine! Adică, femeile din UDMR sunt bipede, ceea ce e ideal. Băsescu, de exemplu, el miza pe femei patrupede, favorita lui patrupedă era Elena Udrea, cea care se suia cu bucile ei pe biroul din cancelaria prezidențială în poziția capră, pentru ca Chiorul s-o felaționeze și s-o cunilincționeze înnebunit, că altceva ce să-i facă? Dar, mai erau femele p-acolo prin gloata lui Băsescu, animale ca lumea, era Roberta Anastase, mare cât o zi de post și mai purta și minijupe să-și etaleze mintea dintre picioare, mai era Bășina Barbu, pardon Sulfina, care foșnea și ea niște gălăgie cât de cât. În schimb lindicul ăla de Boc, era biped că stătea-n picioare, deși el era tot timpul în poziția sluj de marionetă. Așa că, dragilor electori, votați femeile bipede ale UDMR. Că patrupede n-are rost! Succesuri!

6 august 2020 5:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.