Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Reprezentanții PSD acuză Guvernul PNL că pun corporațiile mai presus decât alocațiile copiilor. ”Sub guvernarea PNL, România este țara unde nu sunt bani pentru dublarea alocațiilor pentru copii, dar se găsesc peste 100 de milioane de euro - prin ordonanță de urgență - pentru a garanta afacerile unor firme private”.

”Pentru Guvernul PNL, corporațiile sunt mai importante decăt alocațiile!

Sub guvernarea PNL, România este țara unde nu sunt bani pentru dublarea alocațiilor pentru copii, dar se găsesc peste 100 de milioane de euro - prin ordonanță de urgență - pentru a garanta afacerile unor firme private. Trei corporații apropiate de Orban care asigură credite comerciale au acum viitorul asigurat. În schimb viitorul copiilor țării poate să mai aștepte!

Liberalii mint că n-au bani de pensii și salarii ca să-și poate hrăni doar clientela de partid. Guvernarea liberală a devenit un fel de haiducie pe dos: iau de la gura săracilor ca să umfle conturile bogaților!”, scriu reprezentantii PSD pe o rețea socială.


Comentarii

Bine, bine, e ditamai gălăgia, acuzații peste acuzații. Dar, unde sunt dovezile? Nicăieri! De ce nu sesizează PSD-ul organele legii cu privire la acuzațiile respective, pentru a fi cercetate penal atât companiile ălea cât și guvernoiul? Simplu! Noi ca simpli cetâțeni amărășteni, așteptâm cu sufletul la gură să vedem vinovații toți pedepsiți cât mai sever. Dar, dacă e numai gălăgie aiurea fără dovezi, atunci nu merită PSD-ul muie? Muie PSD!

6 august 2020 5:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.