Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Anca-Marilena Andrei, un medic de la secția de anatomie patologică a Spitalului din Dorohoi face mărturisiri șocante după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Deși a avut boala în luna mai, medicul spune că nici acum nu s-a refăcut și încă face perfuzii pentru recuperare.

Anca-Marilena Andrei a fost diagnosticată cu Covid la începutul lunii mai, când a fost internată două săptămâni, timp în care a luat foarte multe medicamente.

„Ajunsesem să iau un pumn de pastile. Cel puţin 15. Seara începeam să iau pastilele de la ora 18 şi terminam la ora 21, ca să le pot lua pe rând, inclusiv cu protecţie hepatică, pentru flora intestinală, antibiotice”, spune medicul, citat de monitorulbt.ro.

„Nu puteam trage suficient aer în piept”

Medicul mai spune că a avut noroc pentru că a fost diagnosticat la timp!

Doctoriția vorbește acum despre calvarul recuperării:

„Puteam să stau mai mult timp acasă şi să fiu pozitivă. Norocul, ca să spun aşa, a fost că am fost imediat testată, fiind soţul pozitiv şi am primit imediat tratament. În spital nu am mai avut gust, miros şi nu duceam respiraţia până la capăt. Nu puteam trage suficient aer în piept. Simţeam un efort imens să merg până la baie şi să ajung înapoi în pat. Eram foarte slăbită.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.