Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Este vestea momentului. Familia Regală a făcut o mișcare de ultim moment. Gestul a uimit o lume întreagă. Meghan Markle e cea mai fericită la aflarea veștii.

Pe 4 august, Meghan Markle împlinește 39 de ani, iar deși cei doi au renunțat la titlurile regale în urmă cu câteva luni. Familia regală a Marii Britanii i-a urat marţi „La mulţi ani!” ducesei de Sussex, soţia prinţului Harry, pe Twitter, într-un semn de prietenie după o perioadă mai agitată care a urmat mutării cuplului în Statele Unite, relatează Reuters, citată de agerpres. Acest lucru se întâmplă, după ani întregi în care Casa Regală a evitat astfel de urări la adresa lui Meghan Markle.

Anul acesta însă, totul e diferit, pe contul oficial de Twitter al Palatului Buckingham, care ţine la curent publicul în legătură cu activităţile reginei Elisabeta a II-a şi a altor membri ai familiei regale, a fost postată o fotografie din 2018 a suveranei împreună cu Meghan, care a împlinit 39 de ani.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.