Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Potrivit raportului Piaţa Forţei de Muncă 2020, realizat de Hipo.ro în perioada Decembrie 2019 – Ianuarie 2020 pe un eşantion de 449 companii, a reieşit topul celor mai bine plătite domenii, pentru tinerii cu o experienţă între 0-2 ani.

Conform raportului, industriile cu cele mai mari salarii pentru juniori sunt IT&C, Vânzări şi Inginerie, iar în următoarea categorie care cuprinde salarii medii pentru juniori se află domenii precum: Customer Support, Contabilitate şi Marketing & PR.

Cele 17 companii de top din România prezente la târgul pentru absolvenţi îşi defăşoară activitatea în domenii precum Finaciar-Bancar, IT, Telecomunicaţii, Inginerie, Retail, FMCG, Consultanţă, aşadar participanţii au mari şanse ca, pe lângă obţinerea unei oportunităţi de carieră potrivite, să aibă parte şi de un salariu motivant.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.