Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deși au trecut foarte mulți ani de când s-au separat, unul dintre foștii soți ai Angelei Similea, cunoscuta cântăreață a anilor ’70 - ’80, face o serie de acuzații, lipsite de eleganță la adresa ei. Instrumentistul Sorin Movileanu, fostul soț al Angelei Similea, o acuză pe cântăreață de numeroase infidelități, spunând că aceasta își făcuse un obicei din a-și înșela soții:

„Niciodată n-a contat cu cine era căsătorită, ea și-a înșelat toți bărbații”.

Cei doi, Sorin Movileanu, instrumentist în formația lui Horia Moculescu și Angela Similea și-au început relația într-o seară de turneu, undeva prin 1971. Rămași singuri, într-o cușetă, cei doi au jucat cărți, s-au uitat la televizor și… au început o poveste de iubire.

„Am cunoscut-o într-un turneu în care eram cu bandul lui Horia Moculescu, în octombrie 1971. Primul spectacol l-am avut la Câmpina, unde ea nu a venit, pentru că avea un microrecital la televiziune. Dar a venit la Braşov. După spectacol, băieţii au plecat cu iubitele, iar eu am rămas cu Angela, să vadă emisiunea pe care o înregistrase”, a povestit Sorin Movileanu, după care a continuat: „Şi, după asta, am mers în cuşeta mea să jucăm cărţi. A fost un moment plăcut pentru amândoi acea seară”.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Cristi Nenorocitii de ziaristi i-au dat 2 firfirei ca sa spuna aceasta marlanie.Pacat de varsta lui.RUSINE ASA ZISILOR ZIARISTI.

4 august 2020 21:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.