Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Catalin Stefan Ion, cunoscut sub pseudonimul Cheloo, membru al trupei Parazitii şi unul dintre juraţii iUmor Cheloo este unul dintre cei mai acizi oameni de televiziune din Romania, iar acest rol se pare că îi aduce venituri considerabile. Membrul trupei Paraziţii primeşte mai mult decât colegul său de platou, Mihai Bendeac.

Pentru apariţiile sale în cadrul emisiunii iUmor, Cheloo primea în sezonul difuzat în 2017 suma de 10.000 de euro, cu 3.000 de euro mai mult decât colegul Mihai Bendeac. În plus, Cheloo are o firmă de înregistrări audio şi activităţi de editare muzică, iar aceasta a înregistrat în acelaşi an un profit de 53.000 de euro, ceea ce înseamnă că membrul trupei Paraziţii a încasat 4.400 de euro lunar, scrie playtech.ro. Mulţi l-au criticat pe Cheloo că a acceptat provocarea iUmor, susţinând că artistul a renunţat la principii pentru a face show la TV. Acesta şi-a văzut de treabă şi a continuat să primească sume fabuloase de la Antena 1 pentru apariţiile sale.

Integral pe AdevărulComentarii

Veronika Avadanei Poate nu chiar sume fabuloase... dar considerabile!

7 august 2020 10:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.