Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

​Premierul Ludovic Orban salută decizia conducerii DIICOT de a respinge clasarea dosarului înăbușirii violente a protestelor din 10 august 2018. „Este inadmisibil că la aproape doi ani (...) românii încă nu au aflat adevărul despre responsabilii care au coordonat și dispus acțiunea de reprimare a unei manifestații care începuse pașnic", a afirmat șeful Guvernului, potrivit unui comunicat oficial al instituției.

Premierul consideră că adevărul despre incidentele din 10 august 2018 trebuie stabilit în justiție, adică de o instanță învestită cu acest drept, de aceea apreciază decizia de continuare a anchetei, potrivit documentului.

„Este inadmisibil că la aproape doi ani de la evenimentele violente din Piața Victoriei, românii încă nu au aflat adevărul despre responsabilii care au coordonat și dispus acțiunea de reprimare a unei manifestații care începuse pașnic. Cetățenii și justiția din România nu mai au nevoie de un alt dosar cu aceeași soartă ca cele ale Mineriadelor și Revoluției. Procurorilor și judecătorilor le revine obligația morală și legală de a afla și prezenta adevărul. Miilor de oameni care au avut de suferit în urma acelor incidente trebuie să li se facă dreptate și cetățenii au dreptul de a ști cu exactitate din ordinul cui au fost gazați și bătuți în 10 august 2018”, subliniază premierul Ludovic Orban.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Muie postacilor Psd Mai imputit de postac Psd-ist Rabega Nicoleta,,a intrebet-o pe ma-ta

5 august 2020 17:22

Sică, Sică, pușcă mică Mai bine o spuneai pe aia dreaptă cum că o parte a jăndarilor erau în uniforma de jăndari, iar cealaltă parte era în uniforma de diasporeni soroșiști, echipați cu cataroaie și molotoave. La rîndul lor, „demonstranții pașnici”, „diasporeni” și ei, care din Chitila, care de la vreo bancă sau multinațională, se luptau cu disperare să nu-i lase pe jăndarii-jăndari să intre în gubern și să dea o lovitură de palat, care să-l cocoațe pe Dracne direct la Cotrocea!!! Ș-uite-așa, bieții procurori de la DIICOT au fost nevoiți să constate că tâmpiții aia de jăndari de două feluri și de bătăuși „pașnici” în civil nici nu aveau habar de călătoria einsteiniană în timp prin care erau ștramportați în vremurile mitice și mioritice ale loviluției din decembrie 1989. Prin urmare, mai duceți-vă, măh, dracului cu 10 avgust al vostru, că voi, nu numai că ați declanșat violențele, ci ați vrut cu ardoare să răsturnați chiar atunci, pe loc, PESEDEAUA de la putere. Și erați foarte aproape dacă nu se găseau niște „viteji” dintre voi care s-o molesteze pe polițista aceea tinerică, frumușică și cu nimic vinovată. Din acel moment, partea nehotărâtă a jăndarilor s-a alîturat dragniștilor, mogtiv pentru care vă scărpinați și acum cocoașa de „diasporeni” de la cafteala primită... Acuma, deh, lăbărarii lui Sică Iohanitul și mandolinatul s-au grăbit să preia și gubernarea și pandemia în piept, motiv pentru care o vor lua pe cocoașă și la vot.

5 august 2020 15:59

pop Orbane, nu trebuie sa fii multumit, trebuie numai sa-l pui pe Vela sa -si faca treaba. In curtea lui este kakatul .

5 august 2020 7:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.