Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Doar o schimbare a formatului la 16 echipe o mai salvează pe Dinamo. Cluburile din Liga 1 au anunțat LPF că sezonul din playout trebuie încheiat imediat. În acest caz, Dinamo nu mai are timp să scape de retrogradare.
Negoiță a rămas doar în acte patron la Dinamo pentru că fanii au plătit în 2020 salariile jucătorilor, dar este revoltat de decizia luată de cluburile din Liga 1.

„E o problemă delicată! Trebuie găsită o soluție, una înțeleaptă, prin care să nu fim dezavantajați! Obligatoriu este criteriul sportiv pentru că vorbim despre sport, nu despre spitale! E vorba de fotbal. Vrem să fim să lăsați să jucăm, să câștigăm sau să pierdem! Dacă nu, să se găsească o soluție! Am auzit că se ia în calcul schimbarea formatului și trecerea la 16 echipe. Ar fi cea mai bună soluție. Sunt convins de asta! Oricum ar fi, 14 echipe în prima ligă, într-o țară ca România, e puțin! E nevoie de minimum 16 cluburi! Dacă nu chiar 18. Nu sunt diferențe mari la banii din drepturile TV. Ar apărea avantaje care ar compensa această pierdere, a declarat Ionuț Negoiță pentru sport.ro.

Integral pe EurosportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.