Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Medicii de familie, trecuți și ei pe lista celor care pot primi stimulentul de risc pentru perioada stării de urgență, se simt dezamăgiți de justificările cerute de autorități. În acele luni foarte dificile, rolul lor a fost să țină pacienții departe de spitale, să îi îndrume până trece fază critică a pandemiei, astfel încât să nu ajungă la spital decât cei care reprezentau cu adevărat urgențe.


Cea mai mare grijă a tuturor era ca sistemul sanitar să nu fie depășit de numărul mare de bolnavi și să poată gestiona cazurile celor infectați cu SARS-CoV-2, un virus necunoscut și extrem de contagios. Acum, când se fac listele cu cei care trebuie recompensați pentru efortul din acea perioadă, s-au trezit în situația că munca lor este cuantificată după numărul de pacienți infectați cu care au intrat în contact direct, deși cuvântul de ordine era limitarea interacțiunii, pentru a bloca răspândirea coronavirusului.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.