Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Radarele rusești au detectat două ținte în spațiul aerian internațional deasupra Mării Negre. Un avion de vânătoare rus de tip Sukhoi Su-27 a fost trimis, miercuri, să intercepteze două aeronave militare americane, în spațiul aerian internațional, deasupra Mării Negre. Cele două aeronave americane se îndreptau spre spațiul aerian rus.

SUA monitorizează intensiv Rusia la Marea Neagră

În urma interceptării, avionul a fost zbuciumat de către unul de recunoaștere RC-135 al Forțelor Aeriene ale SUA și un R-8A Poseidon, aeronava maritimă a patrulei marine a SUA, peste Marea Neagră, a declarat reporterilor Centrul Național de Control al Apărării din Rusia.

„Un avion de vânătoare Su-27, al Forțelor Aeriene din districtul sudic, a fost trimis să intercepteze țintele. Avionul rus s-a apropiat de aeronave la o distanță sigură și le-a identificat ca fiind un avion de recunoaștere strategică RC-135 a Forțelor Aeriene SUA și un R-8A Poseidon de patrulare, al Forțelor Navale SUA”, a precizat centrul.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.