Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Multă lume are senzația că trebuie să mori de foame ca să fii slab(ă). Greșit. Adică este și asta o variantă dar una extrem de proastă. Faptul că obezitatea a ajuns una dintre cele mai mari probleme a lumii moderne are drept cauză principală consumul de mâncare de proastă calitate. Cei mai mulți s-au obișnuit să mănânce bombe calorice fără niciun aport nutritiv, iar apoi se întreabă de ce sunt grași și mai au și probleme de sănătate, pe deasupra.

Poți foarte bine să slăbești și să fii mai sătul(ă) decât pe vremea când nu țineai cură, chipurile. Iată 5 exemple de alimente care conțin același număr de calorii, însă la cantități diferite, ca să vă dați seama de ce vă umflați ca un balon când mâncați fast-food sau tot felul de prostii. Concluziile le puteți trage singuri.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Cornel Nistorescu, Ștergător la Cur al PSD EU, Cornel Nistorescu, prin grația Ălui de Sus, Ștergător la Cur al PSD și prim-vice-prim țucălar al PSD, vă spun EU cum și ce trebuie să haliți pe săturate pentru a slăbi. Mâncați căcat cât de mult pe pâine, sandvișuri cu căcat, ciorbă de căcat, iahnie de căcat, pentru că numai așa veți slăbi din greu. Spre deosebire de mine, bunul meu preten și tovarăș de luptă tinerească și muncitoresc revoluționară Ion Cristoiu, maestrul Ardei Umplut cu Căcat al presei de fecale, el, plin de căcat fiind, adică umplut cu căcat, nu poate slăbi dacă halește numai căcat, dar dacă ia numai muie toată ziua, pe pâine, sau sandvișuri, va slăbi din greu și el. Muie PSD!

8 august 2020 20:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.