Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Valeriu Nicolae, activist și fost secretar de stat din Guvernul Cioloș, explică de ce numește alianța de guvernare un ”USL acoperit”.

Scriu de vreo două săptămâni despre impostura din Parlament. Fac o analiză a CV-urilor și a declarațiilor de avere, plus verific firmele oamenilor care ne reprezintă. Exercițiul este năucitor. Nivelul de minciună ordinară, tupeu, mârlănie și dispreț pentru logică și alegător este mult peste ceea ce m-am așteptat.

De ce dezvălui impostura?

Exercițiul nu este deloc simplu și îmi macină ușor, dar sigur încrederea că ne putem însănătoși. Prima oară m-am uitat pe CV-urile de pe site-ul Parlamentului în 2016, când eram Secretar de Stat în guvernul technocrat. Tot ceea ce propuneam eu era distrus rapid de deputații PSD sau de domnul independent viceprim-ministru Dâncu, cu justificări care de care mai tâmpite. Îmi aduc aminte scârba resimțită.

Am încercat peste vreo doi ani, întâi cu departamentul de comunicare al USR și apoi al PLUS, să îi conving că dezvăluirea imposturii din PSD va fi un lucru mult mai bun decât campaniile mediocre prin care cele două partide încercau să se promoveze. Am eșuat catastrofal. Oameni care în viața lor nu făcuseră nimic pe partea de comunicare au decis că nu dezvăluirea imposturii era calea de urmat.

Integral pe LibertateaComentarii

Antinous Nenea autorul, face un ditamai articolul unde bate apa-n piuă cu exemple neconcludente, date la modul general vorbind fără să fie explicit acolo unde se impune, etalează un grămădoi de termeni de definiții și impostură foarte generali, dă niște exemple fâsâite de impostori, în rest nimic. Boul autor, în loc să simplifice ecuația o complică aiurea. Fiecare individ simplu din România ar trebui să știe că un partid politic e bun sau rău pentru țară și e foarte simplu acest lucru, anume să știe ce a făcut fiecare guvernare de după 1990 a unui partid politic sau a unei alianțe referitor la datoria externă națională a României, atât! Aici se demonstrează simplu de tot compentența sau impostura unui partid politic, care partid e format la rândul lui de indivizi și personaje politice, care personaje apoi se pot categorisi eventual și ele după acest criteriu simplu de tot. Dar, cum presa e plină de imbecili care de care mai filozof abstract și mai fantasmagoric, se ajunge la complicarea inutilă a lucrurilor în loc să se rezolve mult mai simplu lucrurile. Muie!

9 august 2020 21:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.