Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un nou bilanț al infecțiilor cu Covid-19 a fost anunțat, astăzi, de Grupul de Comunicare Strategică (GCS) din cadrul Guvernului României. 1.145 de persoane s-au îmbolnăvit în ultimele 24 de ore și s-au înregistrat 41 de noi decese.

La raportarea anterioară, din 8 august, în România au fost înregistrate alte 1.350 de cazuri noi de coronavirus, bilanțul total al infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2 urcând la 60.623. În ceea ce privește decesele, alte 43 de decese au fost înregistrate ieri (21 bărbați și 22 femei), bilanțul total urcând, astfel, la 2.659.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Grohăitură pesedisto-dragnistă a lui Mircea Badea în legătură cu represiunea barbară din 10 august . În preziua zilei care marchează doi ani de la represiunea barbară din 10 august 2018, un propagandist de cursă lungă al curentului pesedisto-penalo-securist (Dragnea – Voiculescu) emite o mizerie incalificabilă. Numele propagandistului roșu e Mircea Badea. Duminică seara, slugoiul voiculescian a postat pagina lui de Facebook un mesaj de o abjecție absolută: „Trei putzoi prajitzi in Piata Victoriei ca sa ghiorlaie ca n-au putut sa dia jos guuuveeernul pe 10 auuguust acu dooi aaaani”.

10 august 2020 5:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.