Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Congresul pentru fuziunea USR şi PLUS va avea loc pe 15 august. Conform protocolului de fuziune, noua formaţiune se va numi USRPLUS şi va avea doi copreşedinţi până la congresul de anul viitor. „Caracterul fuziunii dintre partidul Uniunea Salvaţi România şi Partidul Libertate, Unitate şi Solidaritate este prin absorbţie a Partidului Libertate, Unitate şi Solidaritate de către partidul Uniunea Salvaţi România”, se arată în primul articol al protocolului. Noua denumire a formaţiunii va fi USRPLUS, iar conducerea va fi asigurată de Dan Barna şi Dacian Cioloş, drept copreşedinţi.

„În maxim 120 de zile de la rămânerea definitivă a hotărârii judecătoreşti de admitere a prezentului protocol se va organiza primul Congres USR pentru alegerea organelor de conducere de la nivel central a le partidului”, se mai arată în document.

Integral pe AdevărulComentarii

Mihai Din unirea usr cu plus va ieșit un mare MINUS de care o să profite pnl.orban se pricepe la hoții. politice.

10 august 2020 11:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.