Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Războiul electoral de la Giroc acoperă de fapt o frăție a afacerilor imobiliare ilegale, care în ultimii ani, au adus profituri uriașe. Din peisaj nu lipsește gruparea de crimă organizată condusă de liderul interlop Lucian Boncu. În urma unuia dintre aceste ”tunuri” imobiliare, Dan Vârtosu, candidatul PNL la funcția de primar al Girocului, și asociații săi au făcut un profit de peste un milion de euro. Totul în doar cinci luni și jumătate, doar învârtind hârtii, cu ajutorul celui căruia acum Vârtosu vrea să îi ia locul, prezentându-se ca alternativă în fața cetățenilor, pesedistul Ionel Toma.

Medic veterinar de profesie și consilier local independent până să devină liberal cu carnet și candidatul PNL la Primăria Giroc, după negocieri eșuate cu Pro România, Vârtosu este cumnatul lui Puiu Minda Pascu, unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din comuna ”lipită” de Timișoara. Intrarea lui Vârtosu în PNL a venit după un adevărat scandal în interiorul filialei, vechea echipă ”evaporându-se” din cauza unui scandal pentru obținerea unei autorizații pentru o terasă a omului de încredere a lui Nicolae Robu, Sorin Drăgoi.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Victor "Pleaca-ai nostri, vin ai nostri, Noi ramanem tot ca prostii"- vorba cantecului.... Ce politicieni noi avem in plan politic? Copii, nepoti, gineri, amante ale fostilor politicieni cu state vechi in nomenclatura si Securitate..... Ilie Sirbu de Timis-PSD- vicepresedinte la Curtea de Conturi, in plina guvernare PNL :):):)..... In politica nu s-a mai auzit nimic de el, dar iata-l reactivat pe functie babana cu salariu pe masura.... Cine l-a reactivat? Cine-i rasplateste "serviciul de onoare"? Mizerabilii care ne promit "democratie" de 30 de ani incoace... Cine-i mai crede, sa-i fie de bine!

10 august 2020 13:33

Lingaul Joiane baietii te adora doar sunteti toti "apropitari" tu din meditatii ei ca au fost meditati !!

10 august 2020 12:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.