Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

10 august va rămâne pentru totdeauna în istoria României ca ziua în care românii au demonstrat lumii întregi că dreptul lor de a protesta nu poate fi gazat, afirmă fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall.

Ea îşi exprimă speranţa ca dosarul "10 august să nu fie tergiversat în justiţie".

"Nu pot să las să treacă această zi fără să amintesc că 10 august va rămâne pentru totdeauna în istoria României ca ziua în care românii au demonstrat lumii întregi că dreptul lor de a protesta nu poate fi gazat. Referitor la controversele ce îi privesc pe responsabilii de aceste evenimente tulburi din istoria noastră recentă, am să spun ceea ce am spus întotdeauna: toţi cei care au încălcat legea trebuie să răspundă în faţa legii! TOŢI! Sper ca acest dosar să nu fie tergiversat în justiţie. Românii cinstiţi şi de bună credinţă merită respectul de a şti adevărul", a scris Ana Birchall, luni, pe Facebook.

Integral pe AgerpresComentarii

Este trist și revoltător să vezi cum niște impostori și lichele fură cu tupeu ziua simbol pentru #rezistenta noastră. Organizatorii evenimentului cu pantofi s-au gândit să marcheze 10 august, dar să și respecte legislația specială pentru combaterea epidemiei coronavirus. Să respecte legea, pentru că despre asta a fost tot maratonul civic #rezist. Au apărut însă televiziunile mafiei, cu figuranți cum e Cataramă și au încălcat cu tupeu orice reguli și norme. Exact la ca în cazul clanurilor interlope, Poliția și Jandarmeria au păzit încălcarea regulilor pentru care, în alte condiții, dădeau amenzi drastice. Din nou e vorba de imunitate de facto pentru grupări ale mafiei. De data asta pentru interlopul civic Cataramă, care e responsabil de atitudinea CapVid și este unul dintre autorii situației grave în care ne aflăm. Cataramă a venit cu paznici după el, arătând ca un șef de clan interlop. Interlopii media de la Antena 3 și România TV l-au mediatizat intens, în timp ce cârtițele mafiei au băgat personaje ca Floricica Dansatoarea printre puținii protestatari autentici, ca să-i umilească și să-și bată joc de ei. Din nou, cei care încalcă legea cu tupeu, lichelele și impostorii, au câștig de cauză în România. Trist. M.Bot

11 august 2020 2:25

Cetățeancă Doamnă Birchal, n-aveți idee, cine mai prestează la prohabul lui Mircică Geoană? Lasă 10 august. Atunci așa a fost să fie. Poate știi vorba aia: pe șarpe, când îl doare capul, iese la drumul mare. Păcat că tâmpiții de diasporeni suburbiile locale n-au fost lăsați să intre în sediul guvernului și-acolo să-i aștepte mascații pentru a-i bumbăci cum trebuie, nu să-i lase să se hârjonească pe-afară cu jăndarii. Or fi având și jăndarii orgoliul lor de urmași ai fostelor trupe de securitate, dar nici vorbă să aibă vâna și educația acelora. Sunt niște bieți mercenari amatori. Iar „diasporenii” turbulenți n-au învățat nimic din lecția dată de Iliescu pe 13 iunie 1990, când i-a lăsat pe manifestanții din Piața Universității să devasteze Televiziunea Română, după care a scos armata și a chemat și minerii. Acu nu că îl simpatizez eu pe Ilici, fiind dintre cei de pe trotuarul opus, dar nu pot să nu admir șiretenia bătrânului vulpoi-șef al FSN-ului. Voi (nu tu, că tu prestai la Geoană!), dacă Dracne avea cojones, ajungeați urgent să dați cu subsemnatul prin cine știe ce cazarmă militară. Așa ca tacă-ți fleoanca, pițipoancă pripășită prin Hamerica!

10 august 2020 18:49

O Atat timp cat mai sunt judecatori si procurori comunisti nu se va rezolva nimic,,faceti curatenie,,dati afara toti cel inainte de 89 si atunci vom avea o justitie dreapta ,si necorupta.

10 august 2020 13:21

cetatean D-na Birchall, politica romaneasca are nevoie de dvs., insa se pare ca nu a aparut partidul care sa adopte membrii de calitate.

10 august 2020 12:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.