Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Consilierul personal al președintelui Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu (PSD), cel care nu credea în coronavirus, a murit în spital după ce a fost confirmat COVID-19.

Bărbatul fusese diagnosticat cu COVID-19 din 29 iulie și a fost internat la Iași, pentru că avea comorbidităţi, fiind cunoscut cu afecţiuni cardiace şi pulmonare, potrivit Realitatea PLUS.

Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui, a ieșit în evidență de mai multe ori prin declarații care contestă sau minimalizează pericolul reprezentat de coronavirus, precum și utilitatea măsurilor de protecție.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

observatorul As vrea sa stiu care este parerea psd-istilor, si nu numai, care trambitau sus si tare ca se exagereaza in privinta COVID 19, ca guvernul nu doreste decat sa afecteze drepturile si libertatile populatiei, ca isi bate joc de populatie. Ce zici dle BUZATU, acum crezi ? sau il suspectezi pe consilier de tradare.....ca doar e vremea de transferuri catre PNL.

10 august 2020 13:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.