Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mihai Ignat a fost arestat pentru omor în 2015 şi a stat în închisoare până luna trecută, când a fost liberat condiţionat. Din pedeapsă i-a fost scăzut aproape un an, în baza legii recursului compensatoriu. Încă un an l-a câştigat ca urmare a muncii prestate în penitenciar. A plătit, așadar, pentru o viață luată cu numai 5 ani de detenție.

7 iunie 2015, comuna Griviţa (Galaţi). Era, ca şi acum, o căldură înăbuşitoare, iar din spatele curţii fermei venea un miros greu. Proprietarul a mers să verifice despre ce e vorba şi atunci a observat câinii jucându-se cu ceva care semăna cu o minge. Când s-a apropiat ca să vadă despre ce e vorba, bărbatul a încremenit: era un craniu uman. A anunțat imediat Poliția, fără ca măcar să-i treacă prin gând că fiul lui îl omorâse acel om.

Integral pe LibertateaComentarii

Mircea Inainte erau 25 de ani pentru crima... De la 7 la 25 cine i-a scazut ? Sa-i faca judecatorul care a dat sentinta!

10 august 2020 13:28

Marta 5 in loc de 7.....Daca nu s-au facut conditii in puscarii..... Ce au pascut ministrii Justitiei post-decembriste? Doar conditii salariale mai bune si alte mizerii penale, ascunse sub covorul de la usa! Cine e tras la raspundere? Chestia cu recursul compensatoriu a fost impuse de UE ca raspuns la desele plangeri de la CEDO!

10 august 2020 13:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.