Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Silviu Cârligeanu, un tânăr din Bacău care s-a infectat cu coronavirus, a ținut un jurnal pe durata celor 13 zile în care s-au manifestat simptomele bolii și și-a împărtășit experiența. Atât Silviu Cârligeanu, cât și prietena lui au fost bolnavi de COVID-19. Au aflat că au virusul după ce le-au apărut simptome și s-au testat, pe cont propriu, la o clinică privată. Ignorați de Direcția de Sănătate Publică Bacău, deși au sunat să întrebe ce au de făcut, s-au tratat acasă, după ce au reușit să intre în legătură și cu un medic care le-a recomandat ce tratament să urmeze.

HotNews.ro a încercat să ia legătura cu Direcția de Sănătate Publică Bacău pentru clarificări legate de acest caz, însă reprezentanții DSP Bacău nu au putut fi contactați, până la momentul publicării acestui articol.

Silviu Cârligeanu a avut o formă ușoară spre medie și a explicat, pentru HotNews.ro, că acesta a fost motivul pentru care, după experiența neplăcută cu DSP Bacău, nu a apelat și la numărul de urgență 112. A decis că va face acest lucru doar dacă starea sa se va agrava și va avea probleme respiratorii grave. Chiar și așa, Silviu Cârgileanu ține să transmită că "Virusul ăsta e groaznic, vă zic. Chiar și cu o formă ușoară sau medie, te chinuie fizic și psihic. Dă cu tine de pereți."

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.