Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 779 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 10 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 62.547 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).
30.311 pacienți au fost declarați vindecați și 6.497 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

Integral pe Romania24.roComentarii

Adică cum?! Au apărut brusc zorii VICTORIEI anticorona?! Măi ce gubiern avem! Dar ce gubiern! L-au convins și pe strategul de la TreiCoceni că e momentul să ne ocupăm de halegeri. Suntem muți de admirațiune și de entuziasm! A văzut, în fine, și Orbetele din Palatul victorios al Fericirii Veșnice că nu mai ține cu umflarea din pix. Mai era un pic și se proclama Ziua Mondială a Dispariției Poporului Român!!! O luam pe urma celor două triburi ale lui Israel, care nu s-au mai întors niciodată la Jerusalaim din robia babiloniană. Ferice de cele 10 care au revenit în țara natală. Ca să vedeți, oameni buni, ce Orbete vizionar avem la Bucale. Unul cu mandolină, din care nu mai avu nimeni până acu. E adevărat are în spate un Titan al gândirii împotmolite adus cu „uhăi bade” tocmai de Sibii să lumineze boborul. Mai ecce și Edy, ochiul lui Horus din Pădurea Verde, care vede tot, aude tot și „sujerează” cele mai otova măsuri. E bine. Deja am dat cu Pandemia de pământ!

11 august 2020 3:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.