Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O tânără din Craiova trăieşte o adevărată dramă după ce mama sa a decedat acasă. Nu o poate înmormânta pentru că DSP Dolj susţine că femeia ar avea COVID-19, deşi proba necroptică din plămâni a fost negativă.

Aurelia Mădălina Stamate, în vârstă de 51 de ani, a decedat pe data de 1 august, femeia având multe probleme de sănătate: era cardiacă, avea o boală autoimună şi diabet. Cu câteva ore înainte de deces, Aurelia Stamate a fost văzută de medicul de familie pentru că nu se simţea bine. "Doamna doctor a consultat-o şi ne-a spus că are o răceală puternică. Nici vorbă de Covid. Avea alte simptome. I-a dat un tratament, dar noaptea a murit. Cauza decesului a fost insuficienţă cardiacă", a declarat Ivona Stamate, fiica femeii.

Integral pe AdevărulComentarii

Idioții sunt la vânătoare de morți Covid În cazul de la Craiova nu le-a ieșit pasiența, deoarece femeia nu avea Covid pe acte medicale irefutabile, fără teste în termen legal, fără autopsie, fără anchetă epidemiologică. De noaptea minții! Și cum idioții sunt la putere, au ales să meargă înainte pe arătură și mai bagă și familia în carantină drept pumn în gură! Uite că buba publicității s-a spart și laptele s-a vărsat! Iată cum umflă „gubernul mieu” statisticele ca să le iasă lui Iohannis și lăbăralilor lui jocurile politice, dar, mai ales, afacerile pe seama pandemiiei. Bă idioților, dacă Trump pierde alegerile din USA, pandemia se stinge ca un opaiț, iar democrațiilor neomarxișt din Hamerica o să li se rupă chestia dintre craci în paișpe de slugoii lor din Românica, mândrii purtători ai steagului pandepulei.

10 august 2020 17:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.