Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primăria Capitalei prin glasul neplăcut al Gabrielei Firea anunță: „În acest moment, conturile Primăriei Capitalei sunt blocate. (…) Pentru a ieşi din această situaţie de criză, voi supune din nou aprobării CGMB, în următoarea şedinţă, un proiect de hotărâre care să remedieze această problemă”., sunt vorbele lui Firea transmise printr-un comunicat oficial.

De patru ori a încercat Firea să-i facă pe consilierii Municipiului București să voteze o HCGMB prin care soților Constanda să li se dea o parte din Satul Francez dar consilierii USR și PNL s-au opus, neexistând o evaluarea a parcelei pe care Firea vrea so dea în schimbul a 40% din datorie. Chiar dacă această hotărâre ar fi votată, poprirea nu ar fi automat ridicată pentru că darea în plată dorită de Firea nu stinge toată datoria. Așa că tot la mâna lui Constanda s-ar ajunge, e drept că nu pentru 100 milioane de Euro, ci pentru 60. Și de ce ar accepta Constanda care de 16 ani încearcă să pună mâna pe bani să renunțe la poprirea pentru restul de datorie?

Integral pe CurentulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.