Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu scăpăm de costuri după ce cumpărăm o casă sau un apartament nou. Plătim taxele la notar, care diferă în funcție de dimensiune și zona în care este amplasată locuința, mai plătim și cominsionul agentului imobiliar. În plus, locuința trebuie acum mobilată sau poate chiar renovată. Am încercat să facem un calcul: cât ne-ar costa mutatul într-un apartament de, să zicem, 70 de mii de euro?

Cheltuielile nu se termină atunci când cumpărăm o casă sau un apartament. Ne mutăm într-o locuință care trebuie transformată într-un cămin. În sufragerie, spre exemplu, avem nevoie de câteva piese de mobilier. Vorbim despre o canapea, care poate ajunge la 1.600 de lei, o bibliotecă, o comodă, un televizor și, poate, un fotoliu. Doar acestea ajung să coste peste 5.700 de lei, dacă alegem produsele cu prețuri mediu.

Cât costă mobilatul bucătăriei?

O nouă încăpere, alte cheltuieli. Bucătăria. Avem nevoie în primul rând de o mobilă adecvată, care poate să coste câteva mii de lei. Noi am ales-o pe cea cu prețul mediu. Mai avem apoi nevoie de câteva câteva electrocasnice de bază. Un cuptor, o plită electrică, acestea pot ajunge la 1.950 de lei, și un frigider. Toate acestea costă peste 6.000 de lei, dacă alegem, din nou, produsele din gama medie.

Cât costă serviciile de amenajare a apartamentului?

Cei care doresc să fie scutiți de stresul amenajării apartamentului, apelează la ajutorul specialiștilor. Mai nou, dezvoltatorii imobiliari le oferă clienților și acest serviciu.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.