Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul procuror DNA Ploiești, Mircea Negulescu, zis Portocală, a fost reținut de procurorii SIIJ, în dosarul Tony Blair. Negulescu este acuzat de grup infracțional organizat, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă și fals pentru fabricarea dosarului Tony Blair, în care erau vizați Victor Ponta, Sebastian Ghiță și Vlad Cosma.

Potrivit qmagazine.ro, fostul procuror DNA a fost acuzat de mai multe infracțiuni, numai că – scrie Floriana Jucan pe pagina sa de Facebook -, Mircea Negulescu urmează a fi eliberat. ”Mircea Negulescu sa fii, la Ionut Matei sa cazi!”, a scris Floriana Jucan, pe pagina sa de socializare, în această dimineață.

Integral pe GândulComentarii

Muie Jurcan Jegoasa asta de Floriana Jurcan este omul Psd care a incasat multi bani sa manca cacat ,,o imputita ordinara care lauda Psd si pe Dragnea apoi pe Dancila.o scarba de femeie.

10 august 2020 17:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.