Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vești primite de cunoscutul actor, din partea Curții de Apel București. Actorul Toma Cuzin, unul dintre protagoniștii serialului Las Fierbinți, difuzat de Pro TV, are de mai multă vreme un proces cu o bancă. Cel care interpretează rolul lui Firicel, a aflat, luni, verdictul dat de magistrații de la Curtea de Apel București, în disputa sa. Actorul și soția sa au pierdut procesul în prima instanță, iar acum au aflat că:

„Admite recursul declarat de recurenţii-pârâţi TOMA CUZIN şi TOMA CRISTINA în contradictoriu cu intimata-reclamantă … S.A. împotriva încheierii din 05.11.2018 şi Deciziei civile nr. 5088/19 noiembrie 2018 pronunţate de Tribunalul Bucureşti – Secţia a VI-a Civilă în dosarul nr. 23622/301/2016. Casează hotărârile recurate şi trimite cauza spre rejudecare instanţei de apel. Definitivă”, conform celor de la Curtea de Apel București.

De asemenea, Toma Cuzin a mai avut un proces pe care l-a deschis împotriva Centrului Român pentru Administrarea Dreptului Artiștilor Interpreți ( CREDIDAM) , la mijloc fiind vorba de o sumă uriașă: o jumătate de milion de euro. „Admite cererea.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.