Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Incidente in prima zi de proteste a romanilor din diaspora fata de guvernul PSD, in Piata Victoriei, vineri, 10 august 2018. Protestatarii cer eliminarea politicienilor cu probleme penale și alegeri anticipate. Inquam Photos / George Calin

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a decis, luni, că nu are competenţa materială să judece cererea DIICOT de redeschidere a anchetei împotriva foştilor şefi ai Jandarmeriei în dosarul ''10 august'', procesul fiind mutat la Tribunalul Bucureşti, potrivit Agerpres.

ACTUALIZARE: Instanţa a admis în acest sens o cerere făcută de foştii şefi ai Jandarmeriei implicaţi în acest caz, care au solicitat la procesul să fie mutat la Tribunalul Bucureşti.

„Admite excepţia necompetenţei materiale a Curţii de Apel Bucureşti - Secţia I Penală - judecător de cameră preliminară. Declină competenţa de soluţionare a cererii de confirmare a redeschiderii urmăririi penale, dispuse prin ordonanţa nr.111/II-2/2020 din 04.08.2020 a procurorul şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, în favoarea Tribunalului Bucureşti - judecător de cameră preliminară. În baza art. 29 alin.5 din Legea nr.47/1992 respinge ca inadmisibilă cererea de sesizare a Curţii Constituţionale cu excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art.90 din Legea nr.135/2010 (Codul de procedură penală), formulată de intimatul Cucoş Gheorghe Sebastian, prin apărător. Cu recurs în termen de 48 de ore de la pronunţare în privinţa dispoziţiei de respingere a cererii de sesizare a Curţii Constituţionale. Definitivă în privinţa restului dispoziţiilor”, se arată în decizia luată de judecătoarea Ruxandra Grecu de la Curtea de Apel Bucureşti.

Integral pe Digi24Comentarii

Trăiască și-nflorească noua securitate neomarxistă! Cu ea suntem și noi în rândul țărilor care prestează la prohabul Marelui Licurici. Sperma rusească prea era îmbibată cu vodcă Stalicinaia. Coca Cola măcar e colorată cu pigmenți naturali. Iar de Matrix, ce să mai vorbim?! USRiștilolr și lăbărarilor le plac la nebunie aparițiile și disparițiile în și din Matrix. Cu inseparabilitatea cuantică o mai greu, că, dacă se separă unii de alții, dispar laolaltă în neagra veșnicie a universului hologramă. Așa că, trăiască și-nfloreasca novaia i malaia securitate mondială! Uluitor de inteligent e postacul de mai jos!

10 august 2020 20:11

Moarte fostei securitati comuniste De ce la Tribunalul Bucuresti si nu procuratura militara ca sunt militari,,sau acolo sunt Psd-isti care ii scapa.se vede ca fosti securisti sunt implicati in escrocaria asta.

10 august 2020 16:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.