Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Șefa DIICOT, Giorgiana Hosu, mai marchează un eșec rușinos în dosarul 10 august. După ce a cerut redeschiderea dosarului, omorât în mod scandalos de procurorul Doru Stoica, a trimis decizia Curții de Apel pentru confirmare. Numai că a greșit instanța, chiar de 10 august.

Procurori cu experiență din sistem au atras atenția încă de atunci că, potrivit Codului de Procedură Penală (CPP), confirmarea infirmării se trimite la instanța competentă să judece fondul cauzei. Or, potrivit CPP instanța competentă nu este Curtea de Apel.

Infracțiunile pentru care Giorgiana Hosu a cerut redeschiderea dosarului 10 august sunt de drept comun, nu de siguranță națională. Acelea au rămas clasate.

Integral pe G4media.roComentarii

Băi aștia de la G4media, voi chiar n-ați observat că bîlbâita asta la minte și la limbă a fost cimentată ca șefă după marele „succes” cu care a gestionat cazul Caracal?! A reușit să creeze atâta confuzie și ceață încât cât pe ce să aresteze familiile fetelor răpite și traficate, nu să deranjeze vreun traficant de carne vie sau vreun polițist ori procuror mafiot! Așa da succesuri! Era însă imposibil ca proasta să nu spargă și ceva bibelouri din sufrageria puterii din care face parte...

11 august 2020 4:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.