Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Federaţia americană de tenis (USTA) informează într-un document adresat jucătorilor care vor participa sau urmează să-şi anunţe participarea la turneul US Open, că nu va fi răspunzătoare pentru eventuale infectări cu Covid-19 sau chiar moartea din această cauză, scrie EFE.

Documentul de două pagini a fost făcut public pe reţelele de socializare de jucătorul olandez Wesley Koolhof (31 ani, locul 17 ATP la dublu).

EFE a verificat cu un reprezentant al jucătorului care a preferat să rămână anonim că există acest document în care participanţii îşi asumă toată responsabilitatea în caz de complicaţii generate de coronavirus.

''Îmi asum în mod voluntar responsabilitatea deplină pentru orice risc, inclusiv deces, care mi se poate întâmpla mie sau altor persoane care vin în contact cu mine, ca urmare a prezenţei mele în incintă, fie din cauza neglijenţei NTC (Centrul Naţional de Tenis) sau în orice alt fel'', scrie, printre altele, în documentul respectiv.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.