Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PNL a devenit cel mai mare susţinător al traseismului politic, partidul racolând sute de primari, consilieri şi membri ai altor partide, în special ai PSD, în vederea alegerilor locale din septembrie.

Liberalii au schimbat foaia de când au ajuns la guvernare, iar critica traseismului, atât de prezentă în anii din perioada opoziţiei, a dispărut complet. Mai mult, racolarea de aleşi locali de la alte partide, în special de la PSD, a devenit o constantă a formaţiunii, fără a se ţine cont de vreun set de criterii de integritate. Pusă să dea un răspuns despre racolarea de primari ai altor parte, Alina Gorghiu a venit varianta revenirii a primarilor care au plecat prin Ordonanţa 55, girată de Dragnea. „„Sunt o parte din primarii liberali care se întorc. Sunt cei plecaţi cu Ordonanţa 55, furaţi de Dragnea”. Însă această ordonanţă a fost dată în 2014, iar de atunci a mai fost un rând de locale. Nu în ultimul rând, liberalii au transsferat acum numeroşi primari PSD care au fost aleşi pe listele social-democrate mai multe mandate.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.