Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Medicul Adrian Marinescu spune că dacă este purtată corect, masca este elementul care face o diferență clară în ceea ce privește situația epidemiologică din România. Medicul infecționist de la institutul Matei Balș afirmă că respectarea regulilor în special purttarea măștii, poate duce la o îmbunătățire semnificativă în răspândirea coronavirusului, nu de pe o zi pe alta, dar în două săptămâni ar fi o ameliorare vicibilă.

Medicul infecționist recunoaște că nu întotdeauna se pot respecta reguli precum distanțarea, pentru că aceasta nu depinde doar de o persoană, și nici de igiena mâinilor nu putem avea grijă tot timpul, însă masca este un element pe care îl putem purta indiferent de sittuație.

Integral pe GândulComentarii

Mihai Care este oare explicatia de acesti specialisti Marinescu, racila, musta,arafat isi schimbă părerile de la o zi la alta.Unul zice că situația este gravă, apare altul care zice că stăm ceva maie bine, după care vine un altul care ne spune că dacă suntem ascultători scăpăm de belea.În următoarea zi rolurile se schimbă si tot asa în zilele următoare.Ne-au băgat de tot în ceată si ei si-au pierdut credibilitatea.Minunea asta de covid există, dar oamenii nici acum dupa o jumătate de an nu sunt informati sincer,sunt mintiti si manipulati si de guvern si de presă si de cei cu interese economice in această pandemie.De aici vine si neancredera oamenilor, care este la fel de periculoasă ca si virusul.Acest Grup de comunicare nu mai prezintă încredere, este compromis.

11 august 2020 11:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.