Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Campionatul de fotbal din Rusia a debutat cu un uriaș scandal, după disputarea partidei dintre Spartak Moscova - Sochi 2-2, jucat pe 9 august.

Patronul lui Spartak Moscova, Leonid Fedun, a cerut ca arbitrul de centru al partidei, Vasily Kazartsev, să fie testat cu detectorul de minciuni, din cauza unor decizii controversate ale oficialului de la centru. Mai exact, Sochi a primit două penalty-uri în meciul cu Spartak Moscova după consultarea VAR, iar patronul adversarei și-a ieșit din minți.

Spartak a avut 2-0 încă din minutul 10, însă oaspeții de la Sochi au primit două penalty-uri, în minutul 15 și în minutul 90, ambele după consultarea VAR-ului. Rezultatul de egalitate nu a fost primit cu prea multă încântare de Spartak Moscova. Mai exact, patronul celei mai titrate echipe din Rusia a amenințat cu retragerea din competiție.

Integral pe EurosportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.