Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La alegerile locale din spetembrie, Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) încearcă să obțină mandate în administrațiile locale din județele Bistrița-Năsăud și Hunedoara. Potrivti ediției de luni a ziarului clujean ”Krónika”, la alegerile pentru Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Primăria Bistrița, candidații UDMR vor fi înscriși pe o listă comună a alianței electorale formată din Partidul Social Democrat (PSD)-Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE)-Partidul Pro România-UDMR, transmite MTI, citată de Rador.

În acest sens, nu există un exemplu în istoria UDMR. Purtătorul de cuvânt al UMDR, Csilla Hegedüs, a declarat Agenției de Presă MTI: Consiliul Reprezentanților Unionali (SZKT) a decis în prealabil că înainte de alegerile locale desemnarea candidaților poate avea loc, respectiv acordurile electorale la nivel local sau județean pot fi încheiate cu alte forțe politice numai cu aprobarea Prezidiului Uniunii.

Integral pe G4media.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.