Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Anunţ trist în rândul profesioniştilor care activează în televiziunile din România: a murit Peter Marschall, deţinătorul companiei Paprika Entertainment.
Cel care a dat vestea a fost celebrul prezentator tv de la Antena 1, Dan Negru, care a colaborat în trecut cu cel care a murit la 47 de ani.

„A murit Peter Marschall, unul dintre pionierii industriei tv de la noi. Am construit împreună cu compania lui, Paprika Entertainment, show-ul Te pui cu Blondele, cel mai longeviv game-quizz de prime-time din istoria televiziunii din România și printre cele mai profitabile-financiar show-uri tv difuzate vreodată in România.

Schimb de mame, Cireașa de pe tort, Mondenii, Rătăciți în Panama sunt câteva formate pe care le-a adus în România, dar Peter a construit televiziune în multe alte țări europene, Ungaria, Germania, Cehia, Bulgaria. Avea 47 de ani…”

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.