Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Uneori, țara noastră are un umor nebun, un farmec prietenesc, îmbietor și plin de speranță. Tot ce prin alte țări are un aer grav și responsabil, la noi devine plin de poezie, de farmec și de pitoresc. Unde mai vezi galeriile de fotbal protestînd fără să știe pentru ce? Unde poți vedea un politician fanat și perimat ca Viorel Cataramă, însoțit de ipotetici membri de partid și susținători la o demonstrație în care el învîrtea aceleași 300 de cuvinte.

Cataramă i-a prins cu chiloții în vine pe marii specialiștii în contaminare și pe miniștrii care n-au gestionat niciodată o operațiune complexă și a socotit că a venit vremea să iasă din nou în fața frontului. De mai multă vreme, Viorel Cataramă suferă ca un cîine din cauza anonimatului care îl sufocă. Improvizațiile lui Vela și Arafat l-au încurajat și l-au dus pînă la contaminații pe care i-a îmbrățișat. Pentru cîteva zile, Viorel Cataramă a fost eroul antivirus.

Integral pe CotidianulComentarii

Muie Nistorescu Iara tu gunoiule securist Nistorescu scrii numai tampeni ,,atat prostie ai in capul ala dar ma mir ca nu iti explodeaza odata..te bagi in seama ca prostul,,sa poti lua si tu niste bani de la guvern..

11 august 2020 18:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.