Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cei care luptă cu pandemia noului coronavirus se plâng de dezvoltarea unei noi probleme: tineri lipsiţi de griji, care ignoră regulile de distanţare socială pentru a se distra şi duc astfel la o creştere a infectărilor în întreaga lume.

Pe măsură ce autorităţile au ridicat restricţiile impuse în ultimele luni, şi odată cu venirea vacanţei de vară, multe baruri, cluburi de noapte şi alte localuri s-au umplut de tineri petrecăreţi. Chiar şi în locurile în care astfel de clădiri sunt încă închise, ei au ales plaja, parcul sau chiar străzile drept loc pentru întâlnirile cu prietenii şi petrecut, transformându-le astfel în focare de COVID-19.

În apropierea oraşului britanic Manchester, mii de oameni se adună în petreceri de tip „rave” organizate în social media. Aceeaşi problemă se observă şi la Paris, acolo unde parcul Bois de Vincennes a devenit gazda unor petreceri de muzică techno ilegale.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.