Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Regizorul Cristi Puiu explică ce s-a întâmplat pe scena de la TIFF, acolo unde discursul său a stârnit reacţii şi controntroverse aprinse în spaţiul public.

Cristi Puiu susţine că nu avea de gând să ţină un asemenea discurs tranşant, chiar la proiecţia noului său film, ,,Malmkrog”, însă devoalează motivul care l-a determinat să aibă o asemenea reacţie.

,,Eram foarte supărat când am început să vorbesc la Cluj, ne-au ţinut jumătate de oră până să intrăm. Au fost mai mulţi factori: masca, frigul, tânțarii (…) Ştiţi ce mă deranjează la toată povestea asta? Frica din ochii omului!”, a povestit regizorul, la „Marius Tucă Show”.

Integral pe CotidianulComentarii

Amalia Wei agaricilor, critici de serviciu a orice atitudine anti-sistem! Daca inca nu ati simtit dictatura prostilor politici din Romania, aveti un mare handicap! Ca ala de la USR care si l-a inventat pentru a lua apartament la ANL! Urmati-i exemplul si cereti locuinte sociale.... Puneti-va masca si guitati pe dinauntru....... Domnul Cristi Puiu a atras atentia asupra unui fenomen care se intampla la scara globala..... Cat timp vi l-ati ales pe tovarasul CTP model, faceti baie in Dambovita!

12 august 2020 23:59

@Cristi Da , tu ai spus ce ai gandit chiar daca e o prostie."Inainte de a da drumul gurii, verifica daca si creierul e conectat"

12 august 2020 13:40

Cristi Bine ca in Romania mai sunt oameni care spun ce gandesc. Am ajuns o natie care trebuie sa gandeasca ce spune ca sa nu se supere autoritatile.Sunt ziaristi care scriu si spun doar ce gadila in mod placut auzul puternicilor zilei. Avem asa zisi oameni de stiinta care si-au vandut constiinta pentru un pumn de firfirei.Politruci care ii ling in dorsal pe sefi, doar , doar vor prinde un loc mai in fata pe listele electorale.Printre asemenea specimene aparitia celor ca dl. Puiu este de salutat.Un sincer BRAVO dl. PUIU. PS. Pentru ctp ,lingau de casa al tuturor ce se afla la putere, un mare hai sictir ,ziarist de ocazie!

12 august 2020 12:37

Laurentiu Singurul lucru inteligent pe care ar trebui sa-l faceti acum,dupa gafa impardonabila, ar fi un pas inapoi si o tacere adanca.

12 august 2020 11:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.