Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În ședința din această săptămână, Guvernul Orban va decide o rectificare bugetară și va lua în discuție majorarea pensiilor.

Rectificarea bugetară va fi discutată și aprobată în următoarea ședință de Guvern din această săptămână, a anunțat premierul Ludovic Orban.

“Cu siguranţă rectificarea bugetară va fi adoptată în cursul acestei săptămâni. Ministerul Finanţelor va finaliza raportul privind starea economică şi bugetară chiar astăzi împreună cu domnul ministru al Finanţelor o să mai purtăm discuţii cu miniştri - ordonatorii principali de credite, privitoare la rectificarea bugetară. Din solicitările pe care le avem sunt solicitări pertinente de creştere a alocărilor bugetare pe zona investiţiilor în infrastructura de transport, sunt solicitări de la Ministerul Transporturilor, investiţiilor judeţene şi locale. Aici este vorba de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei Publice”, a explicat șeful Guvernului.

Deși toate aceste cereri vor fi analizate, premierul a precizat că de o rectificare pozitivă, adică de bani în plus, vor beneficia, cu siguranță, doar trei domenii.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.