Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a postat pe pagina sa de Facebook un nou atac virulent la adresa Partidului Social Democrat. Potrivit spuselor șefului de la Finanțe, social-democrații au lăsat în urmă un adevărat dezastru.

”#RomaniaFaraPSD – mai este putin. În perioada 2017-2019 PSD a DUBLAT deficitul bugetar. Un gest criminal pentru că atunci eram în perioada de creștere economică peste potențial.

Romania era SINGURA țară din UE unde creștea deficitul de la un an altul, avea cel mai mare deficit bugetar și cea mai mare inflație. Așa au distrus socialiștii, alaturi de lacheii lor din Parlament, Romania.

Integral pe CapitalComentarii

London Heatrow Terminal 1 Măi xyz, măi aeroportule, măi Boule, nu mai mugi aiurea, ia o muie și du-te-n morții mă-tii de imbecil. Legat de greaua moștenire, păi, la momentul Decembrie 1989, România NU mai avea datorii externe, Boule. Acum, România are o datorie externă de 110 miliarde euro, datorie pe care n-a făcut-o mă-ta, Boule! PSD e responsabil pentru înglodarea României cu 85 de miliarde euro din totalul celor 110 miliarde euro datorie externă. Udrea o să plătească cu vârf și îndesat, eu sper să ajungă și ea la ocnă curând, putoarea dracului. Tu, ia o muie și du-te-n morții mă-tii de imbecil.

15 august 2020 23:10

xyz Papitoiul asta de Catzu, incapabil economist, sa conduca Finanatele Tarii, aplica lozincile bolsevice si comuniste - vinovate sunt "grelele mosteniri" si incapabilul Papitoi, isi sustine acuzatiile bolsevico-comuniste, cu minciuni si inventii - ca tot nu-l controleaza nimeni. Greaua mostenire irecuperabila, este aceea lasata de guvernarea PDL-hoatza Basescu&Blaga&Videanu&Udrea, escroci bagati sub fustele imputite PNL. Nimeni nu intreaba , de unde are 15 milioane Euro in Banci straine, o putoare ca Udrea ?!

12 august 2020 11:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.