Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trecută prin lupta cu COVID-19, actriţa Alyssa Milano vorbeşte despre consecineţele bolii şi arată într-un clip video cum părul a început să-i cadă. Actriţa Alyssa Milano a vorbit despre lupta pe care a dus-o ca urmare a infecţiei cu noul coronavirus şi spune că acum se confruntă cu căderea părului ca urmare a bolii.


Într-un videoclip postat duminică pe Twitter, Milano şi-a periat părul pentru a le arăta internauţilor cum îi cad şuviţe întregi, scrie mediafax.ro „M-am gândit să vă arăt ce face Covid-19 cu părul vostru. Vă rog să luaţi acest lucru în serios", a scris Milano alături de video. Actriţa nu este singura persoană care a raportat căderea părului în urma COVID-19. Deşi nu este un simptom pe lista oficială a autorităţilor, un sondaj recent arată că aproximativ 26% dintre persoanele simptomatice s-au confruntat cu căderi ale părului, scrie CNBC News.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.