Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis va avea miercuri, la ora 16,00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă privind rectificarea bugetară cu prim-ministrul Ludovic Orban şi cu ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, informează Administraţia Prezidenţială.

Luni, şeful Executivului anunţa că în această săptămână va fi adoptată rectificarea bugetară.

"Rectificarea bugetară va fi adoptată în cursul acestei săptămâni. Ministerul Finanţelor a finalizat raportul privind starea economică şi bugetară. (...) Din solicitările pe care le avem, sunt solicitări pertinente de creştere a alocărilor bugetare pe zona investiţiilor, în infrastructura de transport - sunt solicitări la Ministerul Transporturilor, a investiţiilor judeţene şi locale - aici este vorba de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei. De asemenea, vom aloca sume suplimentare în domeniul sănătăţii, în domeniul educaţiei şi în domeniul agriculturii, pentru că este necesară o majorare a bugetului Ministerului Agriculturii pentru plata despăgubirilor către fermierii ale căror ferme au fost afectate de secetă, şi mai sunt câteva măsuri în care avem ca obiectiv creşterea bugetului", declara Orban la sediul PNL.

Integral pe AgerpresComentarii

Mihai Pai da , seful si-a chemat lacheii la ordin.Suntem o tara de toata jena.De la basescu incoace institutiile statului nu mai reprezinta nimic, ele trebuie sa stea pres in fata sefului suprem, care le stie pe toate.Ionhanis incet ,incet, pas cu pas il copiaza pe basescu in tot ce face. Am avut un chior care nu vedea ce face ,acum avem in mut care nu spune ce face.

12 august 2020 11:29

GG La Cotroceni, desigur. Nu acolo este sediul guvernului? Nu acolo este, de facto, prim-ministrul României?

12 august 2020 11:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.