Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Se încalecă deja ”plăcile tectonice” ale sistemului, dacă procurorii DIICOT au ajuns să pună întrebări despre Laura Codruța Kovesi și Marius Iacob. Ce-i drept, straniul fenomen se petrece deocamdată la mare adâncime, departe de curiozitatea prematură a neaveniților.

Ceea ce nu înseamnă însă că la un anumit nivel al sistemului nu a produs rumoare informația că procurori din chiar cadrul structurii centrale a DIICOT, cu maximă discreție, ce-i drept, aduc în discuție soarta anumitor dosare economice. Ceea ce arată că, uite că nu toată lumea a uitat că în vremurile trecute nu chiar toate dosarele instrumentate la Direcția Națională Anticorupție se lăsau cu ”focuri de artificii”.

Însă tot la fel de adevărat este că încă este prematur de dat cu părerea despre resortul lăuntric care a declanșat curiozitatea procurorilor DIICOT în ceea ce o privește pe cea care în prezent deține conducerea Parchetului European. Mai ales că după cum susțin sursele noastre, inclusiv polițiștii de judiciar detașați pe lângă procurorii DIICOT au fost instruiți să nu apese prea fățiș accelerația pe această temă încă extrem de sensibilă… Ci mai degrabă să îi descoasă pe ”clienții” cu care s-au legat cum-necum niscai relații relații de încredere.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.