Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul Pro România, Victor Ponta, a ironizat Guvernul Orban, fiind adus în faţă exemplul Monicăi Anisie, ministru care a vorbit într-un interviu despre bănci şcolare cu „pepsiglas”. Mai mult, Ponta a declarat că aceasta e „analfabetă”.

„Faptul că e analfabetă nu e râs. E o premieră în rândul miniştrilor din ultimii 30 de ani. Dincolo de pepsiglas, vă spun că sunt şcoli fără condiţii”, a declarat Victor Ponta. Afirmaţia vine după ce Monica Anisie a vorbit într-un interviu de băncuţe cu „pepsiglas”, nu cu plexiglas. „HORECA e în faliment. Avem alegeri. Sunt convins că aşa cum a organizat România în ultimele şase luni, aşa va organiza şi alegeri. Guvernul nu va fi în stare să organizeze nimic. pro Rom vrea alegeri, dar nu cu acest Guvern. Domnule preşedinte Ciolacu, că vd că ascultaţi glasul poporului şi aţi spus că depuneţi moţiune, nu trebuie să spuneţi în moţiune un singur cuvânt: un vaccin anti-Lucovid”, a completat Victor Ponta.

Integral pe AdevărulComentarii

Ilderim (2) Referitor la plagiatorul ăsta infect și mincinos de Ponta, el e specialist în pescuirea din limba engleză a unor cuvinte, câteva pe care le înțelege dar nu le știe și înțelesul în limba română, deci cuvinte netraduse din engleză-n română, după care introduce cu pula acele cuvinte în limba română netraduse, îmbățoșându-se cum căcare ar fi ditamai limbistul care felaționează limba și cunilincționează gramatica și nu lingvistul care căcare să găsească alte noi neologisme sau cuvinte elevate ale limbii noastre românești. Ponta a poluat limba română prima dată cu cuvântul sustenabil, care tradus pe românește nu înseamnă sustenabil, deci englezul sustainable nu înseamnă sustenabil pă românește, apoi a mai vomat și cuvântul diligent, cum căcare dacă englezul zice diligent, asta nu înseamnă și pă românește diligent. Ponta nu e decât o altă coadă de topor comunistoidă împuțită, un sferto-doct sau un incult sadea, care căcare se mai și umflă-n penaj aiurea. Puie Monta! Muie Ponta!

16 august 2020 9:41

Ilderim (1) Mda! Țigoinărul Victor Viorel Ponta, moașă comunală-n drept tagma cum laudae, o ironizează pe madama ministresa a educației, care a băgat sticla de pepsi-n sticlă nu-n plastic plexiglas. O fi de răs, o fi de plâns, că un plagiator și o coadă de topor comunistoidă rânjește și o ia-n bășcălie pe tanti ministresa de la educație care a cam încurcat borcanele de sticlă cu ălea de plastic? Păi, eminenta comentatoare de televiziune de la Antena 3, mă refer la Alessandra Stoicescu a zis sus și tare că era vorba odată de un procent de 40 la SULĂ și nu la sută, așa că gafa respectivă ce a avut loc în direct și pe micul mare ecran poate demonstra că madam Stoicescu de la haznalele șopârloiului e și ea analfabetă? Sau că i sa-ncurcat limba-n gură pe moment atunci? Că tanti ministresa a gafat și ea, așa că căcare dintre cele două gafe e mai alfabetă decât aia analfabetă?

16 august 2020 9:41

Muie acoperitului din SIE Ponta Tu esti destept ca curca ,,un plagiator face o femeie analfabeta ,bai ascundate dracului cel Putin 10 ani ,,esti o rusine pt noi romani ca am avut un premier plagiator,,,bani cand ii dai inapoi la stat ,,cei care le ai primit pt minciuna ca nu ai plagiat crezi ca scapi.

12 august 2020 15:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.