Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Colonelul Sebastian Cucoş, unul dintre ofițerii cercetați în dosarul 10 august, a cerut sesizarea Curţii Constituţionale a României (CCR) cu privire la o excepţie de neconstituţionalitate legată de acest dosar.

Colonelul de jandarmi Sebastian Cucoş, unul dintre ofițerii cercetați în dosarul evenimentelor de la 10 august 2018, a cerut sesizarea Curţii Constituţionale a României (CCR) cu privire la o excepţie de neconstituţionalitate a dispoziţiilor Articolului 90 din Legea nr.135/2010 (Codul de procedură penală).

Curtea de Apel București a respins ca inadmisibilă această cerere de neconstituționalitate. Dar decizia de respingere a sesizării CCR, decizie emisă de Curtea de Apel, nu este definitivă, iar Sebastian Cucoş a făcut recurs, care urmează a fi soluţionat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.